HomeInloggen Over onsContactHelp

Kalenders Eigen foto Kaarten

Grappige kaarten versturen

Grappige kaarten zijn funkaarten die bij de ontvanger een glimlach tevoorschijn toveren. De collectie grappige kaarten van Cards&Gifts is zeer uitgebreid. Er is altijd wel een leuke kaart bij die je kunt versturen. Onze kaarten kun je ook heel eenvoudig persoonlijk maken voor de ontvanger. Bijvoorbeeld door zijn naam op de grappige afbeelding op de voorkant in te voegen. Grappige kaarten versturen doe je eenvoudig bij Cards&Gifts.

Alle kaarten, 2.50 inc porto!

Een greep uit deze collectie

Klik om alles te bekijken Categorie Grappig
Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag op de mat.Google Plus Twitter Facebook

Klantbeoordelingen

Grappige kaarten maken en versturen


Online maak je heel eenvoudig persoonlijke grappige kaarten. Je kiest een leuke funkaart uit, je personaliseert de voorkant naar je eigen smaak en je schrijft een leuke tekst, wens of boodschap in de luxe dubbele kaart. Vervolgens zorgen wij dat de kaart op de juiste datum bezorgd wordt. Als je hem vóór 16:00 uur bestelt, dan kunnen we hem vandaag nog posten.


Leuke kaarten met eigen foto


Bij Cards&Gifts kun je alle leuke kaarten personaliseren door een eigen tekst in de afbeelding te plaatsen. Dat is uniek! Maar nog veel leuker is de mogelijkheid om ook je eigen foto in te voegen. Jouw foto in een bestaand template, met een persoonlijke tekst. Dat is pas echt uniek! Maak direct een leuke kaart met je eigen foto. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Persoonlijke fun kaarten


Maak de fun kaarten zo persoonlijk als je zelf wilt. Wij zorgen voor de bezorging. In de luxe dubbele kaarten, met op de voorkant een grappige afbeelding, kun je ook nog eens in een mooi lettertype een persoonlijke boodschap schrijven. Daarvoor is ruimte genoeg. Maak en schrijf direct een leuke fun kaart. Vóór 16:00 uur besteld is vandaag nog op de bus.

Leuke kaarten


Maak en verstuur online de leuke kaarten van Cards&Gifts, dan weet je zeker dat je een kaart van hoge kwaliteit verstuurt. Onze kaarten worden verstuurd in een luxe envelop. En de prijs? Die is inclusief! Dus inclusief postzegel en inclusief btw. Onze luxe kaarten zijn geweldig om te krijgen en erg leuk om te maken en te versturen. Maak en verstuur direct een leuke kaart.